- Resealable Package
- Fifty50
- Eat Well. Feel Good
- Steady Carbs
- Lasting Energy
- Kosher
- All Natural
Going Low glycemic is easy with Fifty50 Foods! Stabilize your blood sugar and keep your metabolism and energy levels even so you can do more throughout your day.
Fifty50 products are certified Low Glycemic and contain the right kind of carbs to help you eat well and feel good. Since Low Glycemic foods are digested slower, you won’t see a dramatic spike in blood sugar levels and you should feel less hungry and more satisfied.
Informações do Rótulo do Suplemento:
Cooking Informações do Rótulo do Suplemento:
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Servings | Water | Oats |
1 | 1 cup | 1/2 cup |
2 | 2 cups | 1 cup |
4 | 4 cups | 2 cups |
Bring water to a boil in a sauce pan. Gradually add the oatmeal. Reduce heat and cook for 8 to 10 minutes, stirring occasionally until desired thickness.
Outros Ingredientes
Whole grain rolled oats.
FNAC se esforça para garantir a atualização das imagens e informações dos produtos, algumas alterações na fabricação de embalagens e / ou ingredientes podem estar pendentes na atualização do nosso site. Embora os itens possam ocasionalmente ser enviados com embalagens alternativas, o frescor é sempre garantido. Recomendamos que você leia os rótulos, avisos e instruções de todos os produtos antes de usá-los e não dependa apenas das informações fornecidas pelo FNAC.
Informações Nutricionais | ||
Serving Size: 1/2 Cup Dry (40 g) | ||
Servings Per Container: about 11 | ||
Amount Per Serving | % Daily Value* | |
Calories | 150 | |
Total Fat | 2.5 g | 3% |
Saturated Fat | 0 g | 0% |
Trans Fat | 0 g | |
Cholesterol | 0 mg | 0% |
Sodium | 0 mg | 0% |
Total Carbohydrate | 27 g | 10% |
Dietary Fiber | 4 g | 14% |
Total Sugars | 0 g | |
Includes 0g added sugars | 0% | |
Protein | 5 g | |
Vitamin D | 0 mcg | 0% |
Calcium | 20 | 2% |
Iron | 1.7 mg | 10% |
Potassium | 150 | 4% |
*The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice. |